PALVELUMME

 

PALVELUMME

Huolto & Katsastus

Auto tarvitsee jatkuvaa huoltoa pysyäkseen pitkään toimivana. Me huollamme autosi. Teemme esim. öljynvaihdon, käyttöhuollon ja määräaikaishuollon. Meillä on valtuudet täyttää digitaaliset huoltokirjat esim. ajoneuvoista: Mercedes, BMW, Audi, VW, Skoda, Mazda ja Ford.

Olisiko jo aika katsastaa auto?
Tule meille huollattamaan autosi ennen katsastusta. Tarkistamme autosi perinpohjin ja korjaamme mahdolliset viat. Voimme myös ajaa autosi puolestasi katsastusasemalle.

Korjaukset

Joskus autosi tarvitsee korjausta. Silloin voit kääntyä meidän ammattilaisten puoleen. Me korjaamme viat sinun aikatauluusi sopivana aikana, mikä tekee korjauksen sinulle edullisemmaksi ja vaivattomammaksi.

Varaosamyynti

Meiltä voit ostaa autosi varaosat riippumatta sen merkistä. Olet tervetullut meille keskustelemaan lähemmin, kuinka voimme parhaiten palvella juuri sinua.

Jakohihnan vaihto

Jakohihnan vaihtoväli riippuu automerkistä. Auton huoltokirjassa on suositus vaihtovälin pituudesta. Pelkästään suositukseen ei pitäisi kuitenkaan luottaa, vaan jakohihnan kunto on hyvä tarkistaa säännöllisesti. Me voimme tarkistaa jakohihnan autosi huollon yhteydessä ja vaihtaa sen uuteen, jos se on vanhentunut. Jos jakohihna pyörittää vesipumppua, on syytä vaihtaa sekin jakohihnan vaihdon yhteydessä.

Auton ilmastointijärjestelmän huolto

Ilmastointijärjestelmä tarvitsee säännöllisen huollon, jotta se toimisi tehokkaasti. Vaikka laite olisi kunnossa, huolto pidentää järjestelmän elinikää. Säästät myös huollon avulla tarpeettomia kuluja tulevaisuudessa.

Oma automaalaamo

Meillä on myös oma automaalaamo, jossa teemme pienet ja vähän suuremmatkin automaalaukset.

Dieselhiukkassuodattimen (DPF) puhdistus

Nykydieselautossa on yleensä dieselhiukkassuodatin. (DPF). Tämä puhdistuslaite suodattaa pienikokoisia terveydelle haitallisia hiukkasia, joita muuten voisi päästä pakokaasuista hengitysilmaan. Ajan kuluessa suodatin likaantuu ja se pitää puhdistaa. Muista siis säännöllinen suodattimen puhdistus.

Diagnoosi & Vianmääritys

Eikö autosi toimi kuten pitäisi? Ehkä ajaessa kuuluu ylimääräinen outo ääni, tai palaako ehkä kojelaudassa jokin varoitusvalo? Me määrittelemme vian laitteidemme avulla ja teemme diagnoosin. Ennen autosi korjaamista annamme sinulle hinta-arvion korjauskuluista. Soita ajanvaraukseemme, niin saat tietää lisää.  

Tuulilasin vaihto / korjaukset

Paranna autosi ajoturvallisuutta vaihdattamalla siihen uusi tuulilasi naarmuuntuneen tilalle. Maksat vain omavastuun, jonka suuruus riippuu vakuutuksestasi. Sinun ei tarvitse täyttää lomakkeita. Hoidamme yhteydenpidon vakuutusyhtiöön puolestasi. Vahingoittunut tuulilasi on häiriötekijä liikenteessä. Etenkin hämärässä ajettaessa se voi lisätä esim. hirvikolareiden riskiä.

Korjaamme tuulilasista kiveniskemän, jos se on pinta-alaltaan alle kahden euron kolikon kokoinen.

Renkaiden vaihto

Tarkistamme auton renkaiden kunnon ja vaihdamme autoosi renkaat kesä- ja talvikaudeksi. Jos sinulla ei ole renkaillesi säilytystilaa, voimme varastoida vaihtorenkaasi tiloissamme.

Myymme autonrenkaita ja asennamme ne paikoilleen.

4-pyöräsuuntaukset

Suunnataan pyörät kaikkiin automerkkeihin. Pyöränsuuntaus tarvii tehdä kun renkaat kuluvat, ohjauspyörä vinossa, vaikka ajat suoraan eteenpäin, jos vaihtaa autonalustan osia esim. ohjauksen osat, pyöränripustuksen osia jn.e. Oikea/korjattu suuntaus pidentää renkaiden käytöikää ja varmistaa ajoturvallisuuden.

Automaattivaihteiston huoltolaite

Pidennä autosi automaattivaihteiston käyttöikää. Uuden huoltolaitteemme avulla voimme puhdistaa vaihteiston ja vaihtaa öljyt täydellisesti. Kysy hinta-arvio autosi huollosta.

Webaston korjaukset

Korjaamme ja asennamme Webasto, Eberspächer ja Hydronic -lämmittimet.